Tuinoverkapping Punthorst

Tuinoverkapping Punthorst

Een overkapping Punthorst bij uw huis is de ideale manier om binnen naar buiten te brengen, en buiten naar binnen. Met een tuin overkapping wordt de scheiding tussen woning en tuin weggenomen, u creëert een compleet nieuwe ruimte met de voordelen van binnen en buiten. U zult meer tijd dan ooit tevoren doorbrengen in uw tuin met een kwalitatief goede tuinoverkapping Punthorst.

Kies voor het juiste materiaal tuinoverkapping Punthorst

Een tuin overkapping Punthorst kan geleverd worden in verschillende materialen. Aluminium en hout zijn de meest populaire materialen, polycarbonaat wordt het meeste gebruikt voor de dakplaten. Aluminium heeft als voordeel dat het een licht materiaal is maar wel zeer duurzaam, een tuinoverkapping van hout geeft een zeer natuurlijke uitstraling, de balken zijn doorgaans wat dikker. Beide materialen kunnen gelakt worden, standaard worden er lichte en neutrale kleuren gebruikt, bij hout wordt doorgaans alleen een transparante beits aangebracht.

Overkapping tuin Punthorst

Een overkapping aan huis wordt aan de muur bevestigd en maakt onderdeel uit van uw tuin. Het woonoppervlak wordt op deze wijze vergroot terwijl u nog steeds kunt genieten van uw tuin. Onder de veranda Punthorst bent u in de zomer beschut tegen de zon, en in de andere seizoenen tegen regen en wind. Met een schuin dak kan het water vanzelf weglopen, bij een plat dak op de tuinoverkapping  Punthorst is een afvoer nodig. Ook bij een schuin dak kan een afvoer geplaatst worden zodat het regenwater netjes wordt

Met een terrasoverkapping aan huis zult u meer ruimte krijgen als woonruimte, en tevens kunt u meer genieten van uw tuin. Daarmee is het een perfecte aanvulling op elke woning.

banner-fonteyn

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


banner-fonteyn