Veranda Zwiggelte

banner-fonteyn

Veranda Zwiggelte

Een veranda is de aanbouw bij uw woning die aan één zijde wordt bevestigd aan de buitenmuur en aan de andere zijde op palen rust. Dit soort terrasoverkappingen Zwiggelte worden doorgaans geplaatst met een houten of aluminium frame. De bovenzijde kan van getemperd glas worden gemaakt, meestal wordt polycarbonaat gebruikt. Dit materiaal is erg veilig en duurzaam en is leverbaar in zowel transparante als matte uitvoering.

Terrasoverkapping met een veranda Zwiggelte

Een veranda heeft naast een overkapping normaal gesproken ook een vloer die aansluit bij de (achter)deur van het huis. Zo wordt de veranda echt onderdeel van het huis en creëert het extra leefruimte of opbergruimte. Een open structuur veranda Zwiggelte kan in koudere seizoenen minder aangenaam zijn, het is mogelijk de zijkanten dicht te laten maken. Ook worden er regelmatig lage muurtjes geplaatst als afbakening van de tuin en de veranda.

Buiten leven op de veranda Zwiggelte

Door de overkapping is buiten vertoeven een stuk aangenamer. Meubilair staat beschut en kan het hele jaar blijven staan. Met een stenen barbecue of grill kan er ook buiten gekookt en gegeten worden. Houd er rekening mee dat een terrasoverkapping Zwiggelte een deel van het invallend zonlicht tegenhoudt. Als de tuin zich op een relatief schaduwrijke plek bevindt is een veranda met heldere overkapping en licht frame aan te raden om de lichtinval in de woning niet teveel te verstoren. Anderzijds houdt een overkapping de hitte is de zomer beter tegen en biedt de veranda Zwiggelte extra isolatie in de koude wintermaanden.

banner-fonteyn

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


banner-fonteyn